28 maj 2014

Lydnadskurs och semesterbilder

Hallå där! Nu är jag och Harry tillbaka efter en minisemester i Särnaheden och en påbörjad kurs i vardagslydnad, så här kommer en ny fotobomb med bilder.

Harry var så duktig under sin första lydnadslektion. Medan vi inväntade alla deltagare så satt han så snällt nedanför våra fötter och tittade på alla andra människor och deras hundar. Först fick vi presentera oss och våra hundar, sedan tränade vi lite kontaktövning innan lektionen var slut. Och det är vad hemläxan handlar om, så det ska vi träna på till nästa måndag!

 Harry satt och tittade på en agilitylektion
medan vi inväntade dom andra deltagarna.

 "Husse, varför säger inte mamma någonting?
Ska hon bara sitta där utan att ge mig godisen?"

"Jaha, jag får den om jag tittar på henne!
Var det inte svårare än såhär?"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vi har även varit på en minisemester i Särnaheden, vilket var fantastiskt mysigt. Så skönt att få komma bort ett par dagar och bara vila ut och äta god mat tillsammans. Harry hade jättekul under resan och han kunde springa fritt eftersom vi bodde ensamma mitt ute i skogen. Vi vandrade en del också, bland annat till Njupeskär på Fulufjället. Sen var vi upp på Nipfjället också, men där var det fortfarande så mycket snö, så vi kom bara till raststugan. Men där stannade vi och åt lite lunch och bara njöt av solskenet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar